Hemsidan för oss som brinner för sport- och fritidsfiske!

Varje år ägnar sig cirka 1,6 miljoner svenskar åt sport- och fritidsfiske, och är du en av dem har du hamnat helt rätt. Vi delar med oss tips och tricks till dig som är oerfaren nybörjare såväl som erfaren sportfiskare. Vi avslöjar hemligheten bakom den perfekta fisketuren och nyckeln till fiskelyckan.

Det finns inget som är så fridfullt som en fisketur i skymningen en sensommarkväll i augusti. Fåglar som kvittrar, lukten av träd och gräs, och frisk luft som fyller lungorna. Men att ge sig ut på fisketur kräver också planering och att ha vissa saker i åtanke. Var är det okej att fiska? Vad säger allemansrätten? Kläder efter väder, eller? Vilken fiskeutrustning? Var och när är det störst chans att ha fiskelycka? Vilken tid på året leker gösar?

Vi har samlat alla frågor på en hemsida och här kan du även kontakta och ställa dina egna frågor till erfarna fiskare. Vi diskuterar fiskevatten med stort utbud av matfiskar, vad för utrustning man bör satsa på och personliga tips. Du kan också läsa om camping och fiske, var du hittar prisvärda fiskekläder av kvalité, var man får fiska, vilka regler som gäller och vilken utrustning man inte får glömma hemma. Vi svarar på alla dina frågor och tar upp saker du aldrig hade tänkt på.

Det finns alltid något nytt att lära sig när det kommer till fiske och här går vi igenom allt från A till Ö. Helt enkelt en sajt för oss som delar passionen och intresset för sport- och fritidsfiske!

[email protected]